KONTAKT

Ønsker du mere information om leje af vores hus i Østerby, er du altid velkommen til at kontakte os.

Carolina Andersen

T. 27 29 11 27

M. ca@bdnordic.com

OM EJERNE

Vi er kommet i Skagen gennem mange år. Vores mor var skagbo og opvokset i nabohuset, så vores relation til området er meget nært. Vi bruger huset her som feriebolig, og vi har planlagt at beholde det for evigt, så der er mange, gode langtidsplaner for renovering og forbedringer.

Stedet betyder som sagt meget for os, så vi vil elske at dele det med gæster, der sætter lige så meget pris på det, som vi selv gør. Stedet er arnested for vores familieliv og ro. Vi elsker at besøge Skagen, og samle familien som er spredt fra Flensborg til Charlottenlund.

Skagen er jo kendt for sit smukke lys, unikke natur og skønne sandstrande, men byen byder også på dejlige caféer, lækre restauranter og masser af fine butikker.

Skagens Museum er en unik oplevelse med sine berømte værker af Skagensmalerne og Anchers Hus eller Drachmanns Hus er også et besøg værd. For de små er Skagens Bamsemuseum et sikkert hit.

Hvis du ikke kan få nok af frisk luft og smuk natur, kan du deltage på flere guidede ture, tage på svampejagt eller smutte en tur til Råbjerg Mile og Den Tilsandede Kirke.

Vi ønsker dig et dejligt ophold i vores hus og håber, du altid har lyst til at vende tilbage!

Interesseret? Kontakt os for info om ledige tider